Search
Close this search box.
OPEN DOOR ENGLISH

Som una acadèmia d’anglès que té com a fita ajudar l’alumnat a maximitzar el seu potencial. Per aconseguir-ho, us oferim un servei d’acompanyament i mentoria per tal de garantir que els i les alumnes segueixen el camí adient en cada cas. Això comporta ajudar-los a escollir l’itinerari d’aprenentatge més eficaç en l’àmbit dels idiomes i també assessorar persones de qualsevol edat a optimitzar la seva carrera professional.
Comptem amb un equip de professionals titulats, amb experiència i disposats a impartir classes de molta qualitat en grups realment molt reduïts, de 3 a 6 persones.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/