Search
Close this search box.
OSTEOLISTIK

Soc la Susana Bartolí i soc Osteopata , fa molts anys que em dedico en el  món de la terapia manual i el meu objectiu és fer que les persones és sentin millor en el seu dia a dia ,alliberant totes les tensions ,tant fisiques  o emocionals, sempre busco un tractament global , és a dir un tractament holistic, ja que la osteopatia no tracta enfermetats sinó a persones ,ja sigui sistema musculo-esqueletic o estructural, visceral o craneal ,però sobretot em centro molt en el camp emocional,ja que és un pilar molt  important dins la osteopatia ,així doncs les meves sessions no es centren només en el dolor localitzat que presenta el pacient en el moment que ve a la consulta ,ja sigui una contractura o una lumbàlgia per posar un exemple, sino que cerco  de trobar l'origen que causa aquests dolors o aquesta simptomatología , i una frase que que m'agrada molt i que defineix molt bé  el que acabo d'esmentar és la seguent :" el cuerpo es un todo i así deberíamos tratarlo"

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/