nem-logo-ok-min
Search
Close this search box.
PROSPERITY

T'obro les portes de la meva centro en Mataró, PROSPERITY un espai senzill però ple de l'energia Louise Hay, ja que aquí preparo i imparteixo els meus tallers, faig les meves pròpies meditacions diàries, atenc els meus clients en sessions individuals, dono algunes formacions en línia, dono xerrades i tallers presencials i el més important, mantinc una energia d'alta vibració perquè pugui donar-se fàcilment la sanació i la transformació.

A més, PROSPERITY acull altres terapeutes i formadors meravellosos en règim de cotreball i tenim la fortuna de gaudir de molt d'aprenentatge i moltes tècniques de sanació.

Disposem d'una sala gran per a 30 persones i cinc per a consultes o grups reduïts i tenim tarifes en diferents formats perquè cada terapeuta pugui començar sense risc.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ
FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.
LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.
CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.
DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).
INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/