Benvolgut Sr./Sra.

Acusem rebut del seu Curriculum vitae i li agraïm l’interès mostrat per treballar en la nostra empresa.

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, l’informem que les dades personals aportades seran tractats per ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ, amb domicili a C. Sant Benet, 43, loc. 1 , 08302, Mataró, Barcelona (Responsable del Tractament).

Les dades aportades seran tractats amb l’única finalitat de fer partícip a l’interessat en els processos de selecció de personal oberts actualment o per a futurs processos en el qual el candidat pugui encaixar, no podent ser utilitzats per a altres finalitats. En cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit al més aviat possible, a fi de mantenir les dades degudament actualitzades. Les seves dades es poden comunicar a associats de NEM que puguin estar interessats en el seu perfil i per obligació legal.

Les dades es conservaran durant un termini màxim de 3 mesos, transcorregut el qual es procedirà a la supressió dels mateixos garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció.

Així mateix, l’informem que té dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a C. Sant Benet, 43, loc. 1 , 08302, Mataró, Barcelona o enviant un correu electrònic a info@nem.cat, indicant el tipus de dret que vol exercir. Si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, també té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es).

De qualsevol forma hem inclòs el seu currículum en la nostra base de dades i en cas que en un futur decidim ampliar el nostre equip de professionals i el seu perfil s’adapti a les nostres necessitats, ens posarem en contacte amb Vostè.

Rebi una cordial salutació.

ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/

Newsletter

BENEFICIA'T DELS DESCOMPTES DELS NEGOCIS ASSOCIATS DE NEM!

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Mantenir-lo informat sobre les ofertes i novetats.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: Política de privacitat.