Search
Close this search box.
21/01/2021
El comerç obert al migdia!

En vigílies de l’1 de maig i per les compres del Dia de la Mare, els comerços mataronins potencien la franja del migdia

El comerç mataroní obre aquest divendres 30, excepcionalment durant el migdia per a potenciar les compres pel Dia de la Mare. És una iniciativa de NEM, Negoci Empresa Mataró, de resultes del fet que sent demà primer de maig i festiu una jornada com la del Dia de la Mare podria quedar penjada.

Són desenes els comerços i establiments de tots els sectors, inclosos òbviament els de restauració, que s’han alineat per potenciar la jornada d’aquest divendres obrint al migdia. Cal recordar que el primer diumenge de maig se celebra el Dia de la Mare i és un moment precís i oportú per obsequiar a la progenitora amb algun regal o detall. Per facilitar al màxim les compres, doncs, aquest divendres el comerç fa hores extra i obrirà en franja de migdia més hores del que és habitual.

Se sumen a la campanya la gran majoria de comerços dels eixos del Centre de Mataró, entre els que no tancaran directament i els que ho faran durant menys estona que normalment. Uns i altres s’alien per concentrar el màxim de vendes i que ningú es quedi sense celebrar un dia tan especial com el de la mare.

Els migdies, una tendència volguda

Cal recordar que obrir més als migdies (avançant cap a un horari seguit o no tant separat entre matí i tarda) és un dels objectius que persegueix NEM els darrers mesos, en què les restriccions en molts casos han castigat el comerç de tota la vida. Iniciatives com aquesta del Dia de la Mare serveixen alhora per refermar l’aposta pel servei al ciutadà i de prova pilot per assolir els migdies com a franja horària perfecta per a les compres, especialment els divendres amb tot el cap de setmana per davant. 

Comparteix

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/