06/05/2022
Mostra d'art als aparadors

Per tal de difondre i acostar aquest mon al públic general els negocis decoren els seus aparadors amb pintures i dibuixos per tal de convertir per uns dies la ciutat en un museu a cel obert amb col·laboració amb l’Associació Sant Lluc per l’Art.

A més, els museus de Mataró estan oberts i també es fan rutes i visites guiades durant aquests quinze dies a llocs com la vil·la romana de Torre Llauder, el museu arxiu de Santa Maria o la ruta Puig i Cadafalch entre d’altres. La celebració del Museu Obert coincideix amb la 26a edició de la Fira de dibuix i pintura de Mataró.

Els objectius de totes aquestes activitats es difondre i acostar el mon de l’art al públic i també convertir per uns dies la ciutat en un museu obert.

Comparteix

agost 2022
El proper 10 de setembre arriba el market amb opcions sostenibles i productes naturals.
juliol 2022
Vols veure les fotografíes de la 5a edició del Sopar en Blanc?

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/