04/11/2022
NEM organitza una conferència per parlar del futur del comerç urbà

‘El comerç urbà: els 10 reptes de futur’ és el títol de la xerrada que impartirà Francesc Muñoz, director de l’Observatori de la Urbanització del Departament de Geografia de la UAB,  el proper dijous 10 de novembre a les 20:45 hores a la Sala Polivalent del Café Nou

Els impactes de la globalització i els grans reptes que ha d’encarar el comerç urbà per sobreviure són els eixos de la conferència organitzada per Negoci Empresa Mataró (NEM).

Els reptes que afronta avui dia el comerç urbà és el tema central de la xerrada que organitza Negoci Empresa Mataró (NEM) el proper dijous de 10 de novembre.

La conferència anirà a càrrec de Francesc Muñoz, doctor en Geografia i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, especialista en urbanisme i disseny d’estratègies urbanes i de comerç urbà, i director de l’Observatori de la Urbanització de la UAB, des d’on elabora recerca aplicada sobre tendències urbanes i territorials de futur.

Tal i com explica el president de NEM, Xavier Martín, aquest acte neix per la necessitat del teixit empresarial de la ciutat de garantir una vida saludable al comerç urbà local i de fer front al canvis en els hàbits de consum, així com de la transformació de les pròpies ciutats.  Des de NEM, recorda Martín, es treballa per impulsar Mataró i fer més gran la ciutat. Pel president de NEM, “els reptes que hem d’afrontar com a sector ens obliguen a reflexionar a tots plegats sobre com mantenir viu, i amb caràcter, el comerç urbà local”.

El comerç urbà com l’ADN de la ciutat amb el carrer i l’espai públic com a elements essencials per garantir una vida saludable del comerç urbà; els impactes de la globalització sobre el comerç i les ciutats i els grans reptes que ha d’encarar el sector per sobreviure són els tres eixos al voltant dels que versarà la xerrada.

L’acte, gratuït per a tots els negocis de Mataró prèvia inscripció, tindrà lloc dijous 10 de novembre a la Sala Polivalent del Café Nou a les 20:45 hores.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Comparteix

agost 2022
El proper 10 de setembre arriba el market amb opcions sostenibles i productes naturals.
juliol 2022
Vols veure les fotografíes de la 5a edició del Sopar en Blanc?

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/