Search
Close this search box.
CASAS

CASAS és una cadena familiar de sabateries amb llarga tradició en el sector. Sempre en contínua expansió, comptem actualment amb més de 60 punts de venda en les principals poblacions i centres comercials de Catalunya, València, Bilbao i Madrid. Portem ja, més de 90 anys en el món del calçat. Treballant sempre amb les millors marques nacionals i internacionals i seleccionant els models més exclusius i nous de cadascuna d'elles. La màxima que regeix el nostre model de negoci és clara: aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients oferint moda, exclusivitat i qualitat.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/