Search
Close this search box.

BUSQUES FEINA?

A NEM, som aquí per ajudar-te a trobar la feina que busques!

Estàs interessat a treballar al sector comercial, de la restauració o de serveis a Mataró?  

No busquis més! Estem buscant persones com tu.

Et convidem a omplir el nostre formulari de sol·licitud i ens posarem en contacte amb tu ben aviat. Volem conèixer-te i explorar les oportunitats laborals que tenim disponibles per a tu.

No deixis passar aquesta oportunitat! Estem entusiasmats per trobar-te i ajudar-te en la teva recerca de feina.

Completa el formulari ara mateix i estarem en contacte ben aviat.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ FINALITAT: Fer partícip a l’interessat en els processos de selecció de personal oberts actualment o per futurs processos en que el candidat pugui encaixar dels associats d’ ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ, no podent ser utilitzades per altres finalitats.
LEGITIMACIÓ: Consentiment de l‘interessat.
CESSIONS: Es preveu la cessió de les seves dades als associats d’ ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ a part de les necessàries per obligació legal i/o requeriment judicial.
DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).
INFORMACIÓ ADDICIONAL: política de privacitat

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/