CENTRE ESTÈTIC PILO

Som un equip mèdic expert que aplica tècniques segures en instal·lacions amb l'equipament més avançat, la qual cosa constitueix la màxima garantia de seguretat i fiabilitat per als clients de Centre Pilo. La nostra missió, augmentar la qualitat de vida de les persones amb les mínimes molèsties i amb el cost més baix possible. Comptar amb les tècniques més innovadores, les millors clíniques i els professionals més preparats que garanteixen la major seguretat, qualitat i benestar als nostres pacients. Els nostres valors, fer el nostre treball amb la passió, dedicació i entusiasme necessari per a dur a terme la nostra missió.Honestedat, per a transmetre confiança en tots els àmbits ajustant-nos sempre a la veritat. Respecte als nostres pacients millorant la teva qualitat de vida.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/