Search
Close this search box.
CENTRE ESTÈTIC PILO

Som un equip mèdic expert que aplica tècniques segures en instal·lacions amb l'equipament més avançat, la qual cosa constitueix la màxima garantia de seguretat i fiabilitat per als clients de Centre Pilo. La nostra missió, augmentar la qualitat de vida de les persones amb les mínimes molèsties i amb el cost més baix possible. Comptar amb les tècniques més innovadores, les millors clíniques i els professionals més preparats que garanteixen la major seguretat, qualitat i benestar als nostres pacients. Els nostres valors, fer el nostre treball amb la passió, dedicació i entusiasme necessari per a dur a terme la nostra missió.Honestedat, per a transmetre confiança en tots els àmbits ajustant-nos sempre a la veritat. Respecte als nostres pacients millorant la teva qualitat de vida.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/