nem-logo-ok-min
Search
Close this search box.
CEO DEL MARESME

La Fundació CEO del Maresme és el Centre Especial de Treball de la Fundació el Maresme . La nostra finalitat és la creació i el manteniment de llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual a tota la comarca del Maresme.

Impulsem el desenvolupament del treball productiu participant regularment en les operacions de mercat, i millorem la qualitat de vida dels nostres treballadors i treballadores, assegurant tant el treball remunerat com la prestació de serveis d’ajustament personal i social que requereix aquest col·lectiu vulnerable.

El treball del CEO del Maresme s’estructura al voltant de DOS EIXOS: el productiu, amb els diferents serveis, i el d’atenció personal, amb l’equip de professionals de la Unitat de Suport a l’Activitat Professional, USAP.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ
FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.
LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.
CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.
DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).
INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/