COOPDEPEDAL

Som un servei de missatgeria en bicicleta i ciclologística. Treballem 3 linies :

1️⃣ Missatgeria urgent, recollida en un punt i entrega a un altre. Des de productes a documentació, tant per negocis, empreses com particulars que necessiten una missatgeria urgent.
2️⃣ Logística en bicicleta per empreses de missatgeria: ens porten els paquets al nostre local i nosaltres fem l'últim tram. Normalment són paquets de compres online. També oferim distribució de productors locals, ells ens deixen el producte al magatzem i nosaltres ho distribuïm a clients de la zona (botigues, locals d'alimentació, particulars...).
3️⃣ Servei de formació: fem formació a joves que estan a l'atur i que busquen feina, els formem en logística en bicicleta i mecànica.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/