nem-logo-ok-min
Search
Close this search box.
COPIMAR

«Copimar és una empresa familiar amb una història de mes de 29 anys. Una història canviant durant el temps, a causa de l'evolució de les necessitats dels nostres clients, la nostra primera raó de ser.

Professionalitat i efectivitat, comptant amb un excel·lent capital humà que barreja tradició i innovació amb un objectiu clar, la satisfacció dels nostres clients.

Ens dediquem a donar solució a tota necessitat sobre els aspectes relacionats amb el disseny, la personalització de tota mena de productes i qualsevol impressió possible avui dia; tríptics, fulls de mà, manuals, còpies, pancartes..; tot el que puguis pensar, digues-nos-ho i ho intentarem fer amb els millors resultats!

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ
FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.
LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.
CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.
DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).
INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/