Search
Close this search box.
ETL Maresme

ETL Maresme som una firma de serveis d'assessorament fiscal i legal d'alta qualitat per a empreses, amb més de 25 anys d’història a Mataró, assessorant clients. Som la delegació d’ETL ILIA a Mataró. Formem part del Grup ETL GLOBAL.

Entenem que mantenir-te al dia amb les novetats legislatives pot ser un repte. Per això, la nostra assessoria fiscal i legal està aquí per a tu. Amb el nostre suport, estaràs sempre informat i protegit. Treballem per optimitzar la teva càrrega fiscal, assegurant que aprofitis totes les oportunitats d'estalvi dins del marc legal. I si mai et trobes davant d'una controvèrsia o litigi, estarem al teu costat per defensar els teus drets. El més important per a nosaltres ets tu, així que adaptem els nostres serveis a les teves necessitats concretes, oferint-te solucions personalitzades que et donaran tranquil·litat i seguretat.

 

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/