FARMÀCIA M. P. ROCA

Som Farmàcia Ortopèdia M.P. Roca Albero, una farmàcia oberta al segle XVII al centre històric de Mataró. Des de l'any 1986 trobem al capdavant de la farmàcia Pilar Roca, farmacèutica de formació i de tradició familiar.

Des de fa deu anys, la farmàcia amplia els seus serveis i ofereix una gran varietat de productes d'ortopèdia i d'ajuda a la vida diària.

El nostre personal està altament qualificat per a l'ajuda i l'assessorament en tot allò relacionat amb farmàcia, parafarmàcia, dietètica, homeopatia, teràpies naturals, ortopèdia, fórmules magistrals, etc.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/