Search
Close this search box.
GERIÀTRIC DEL MARESME

Hestia Maresme es troba situat al centre de la ciutat de Mataró, a l’edifici de l’antic hospital de l’Aliança Mataronense. L’any 1998 va ser remodelat per adaptar-lo a necessitats sociosanitàries i, des de llavors, ofereix una atenció integral sanitària i social al pacient i la seva família, en un entorn urbà ben comunicat.

Hestia Maresme disposa de 125 llits i presta serveis d’atenció sociosanitària (llarga estada) en règim d’hospitalització. Aquesta atenció va dirigida a persones que pateixen malalties cròniques així com pacients amb problemes de rehabilitació funcional o que requereixen cures o tractaments de manera continuada.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/