GRANJA CARALT
La Granja Caralt és una empresa familiar que neix l’any 1932, ara fa justament 80 anys, a Mataró, prop de l’ajuntament i del centre històric de la ciutat.
Ens dediquem a l’elaboració de productes artesans per tal d’oferir un servei d’alta qualitat a la nostra Cafeteria, Pastisseria i Gelateria.
Sempre hem intentat mantenir l’essència del primer dia amb productes tant emblemàtics com la “coca seca”, les “croquetes” o els “gelats artesans” i a la vegada innovar i oferir-vos nous productes cada any.
Ens enorgulleix veure com per casa nostra han anat passant diferents generacions, veure que els més menuts segueixen venint a berenar amb els seus pares tal i com ja ho feien els seus avis.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/