Search
Close this search box.
LA CASSOLETTE

L'experiència després d'11 anys de Nova Gamma desenvolupant i elaborant bases i plats per a professionals de la restauració, porta a la creació de la Cassolette, on s'oferirà una nova línia de plats orientats al públic en general. Des de la cuina més tradicional fins a plats amb un marcat esperit healthy, el ventall de propostes culinàries serà molt variat i enterament pensat per gaudir. Productes seleccionats, frescos, de proximitat i de temporada, coccions lentes, receptes sanes per cuidar l'alimentació.

Una oferta gastronòmica 100% pensada per emportar-se a casa o a la feina. L'objectiu és oferir una opció take away a Mataró (Maresme) totalment renovada. Perquè La Cassolette cuina lent perquè te'l portis ràpid.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/