NOARI KIDS

Noari Kids és un espai de referència en el sector, en el qual trobaràs els millors productes dels millors fabricants. Som especialistes en seguretat infantil (ACM) a l'automòbil, en primeres marques de puericultura (cotxets, cadires de passeig, trones, minicunes, etc), i en productes per a bessons o germans seguits (cotxets dobles, patinets, etc). A més som instructors de porteig i tenim una molt àmplia selecció de portabebés i abrics de porteig. Creiem en els beneficis dels productes naturals, oferim tot el que necessitis per facilitar la lactància materna, els jocs de fusta natural i materials Montessori són elements del nostre projecte.

 

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/