PERADEJORDI

PERADEJORDI és una consultoria especialitzada en prevenció de riscos, seguretat contra incendis i emergències, acreditada com a Servei de prevenció aliè en seguretat i salut laboral (nº SP-066-B, expedit pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya). Així mateix, disposa d’un centre de formació pràctica en prevenció amb certificació per a activitats formatives conforme a l’UNE-EN ISO 9001:2015 (número de certificació Applus EC-9857/20).

A més dels reconeixements mèdics laborals, PERADEJORDI també disposa de centre de fisioteràpia i acondicionament físic, així com acreditació per la Direcció General de Trànsit (DGT), que permet fer reconeixements mèdics per obtenció i renovació de tot tipus de permisos de conducció, acreditació per a Medicina Esportiva per tot tipus de reconeixements esportius, i reconeixements per altres activitats com nàutica, permisos d'armes, tinença de gossos perillosos, etc.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/