PUBLICITAT FERMALLI MARESME

Un experimentat equip al seu servei.

Experimentat per la pròpia trajectòria de l’agència, que té els seus origens l’any 1939 i dedicats a un treball que ens demana estar constantment al dia.

Treballem per aconseguir el millor posicionament de les campanyes dels nostres clients i que tinguin la màxima notorietat.

La nostra zona natural de treball és el Maresme i el Vallès, però podem portar el seu missatge on vulgui.

El coneixement dels suports publicitaris de la zona ens permet oferir els millors emplaçaments i posar-los al serveis de les necessitats de comunicació dels nostres clients. Mantenim una total independència sobre els circuits establerts, oferint als nostres clients només els millors i més convenients emplaçaments.

Mantenim una estreta relació amb els nostres proveïdors amb els que arribem a treballar com a delegats dels mateixos a la nostra zona, el que ens serveix per estar al dia de les disponibilitats en tot moment.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/