Search
Close this search box.
YOUR HAIR

Cuidar dels teus cabells i el teu cos és el nostre hobbie preferit i t'ajudem que llums sempre la teva millor versió. Ens apassiona el que fem, cosa que és evident. Amb més de 25 anys d'experiència en el sector, coneixem el nostre segment com el palmell de la mà. Des de l'obertura de la nostra botiga de productes de perruqueria al centre de Mataró, l'any 2012, YOUR HAIR s'ha convertit en la botiga de referència del sector a tota la regió.

A la nostra botiga trobaràs una completíssima selecció de productes, classificats i organitzats en les següents seccions, on trobaràs una àmplia varietat de tint per al pèl, xampús i mascaretes professionals, així com un complet assortiment d'esmalts permanents i productes de manicura.

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/