Search
Close this search box.
19/07/2023
Blanc i vermell, els colors del barret NEM de Santes

Es distribuirà a través dels comerços associats i també el 24 i 25 de juliol a la parada de la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera

L’assessoria ETL Maresme és el patrocinador d’enguany

Mataró, 13 de juliol 2023 — Negoci Empresa Mataró (NEM) presenta, per catorzè any consecutiu, el barret de palla NEM de Santes. En aquesta ocasió, el barret lluirà la cinta de color blanc amb lletres impreses en color vermell i està patrocinat per l’assessoria fiscal i jurídica ETL Maresme.

El barret el distribuiran, des d’aquest dijous, els comerços vinculats a NEM, però també es podrà aconseguir a la parada que tindrà l’entitat a la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera, els dies 24 i 25 de juliol, i el seu cost és de 2 euros. “És una iniciativa que ha anat arrelant fins a convertir-se en un indispensable per viure Les Santes”, destaca el president de Negoci Empresa Mataró, Xavier Martín.

Us escape room pels 175è aniversari del ferrocarril

 Aquest dijous, NEM ha presentat també NEM D’ESCAPE ROOM, una proposta cultural i d’oci per aquest estiu que vol ser alhora un homenatge al 175è aniversari de la primera línia de ferrocarril Barcelona-Mataró. A través d’un QR, els participants han d’anar resolent diversos misteris que s’amaguen a diferents punts de la ciutat. L’activitat, que ja està en actiu, està pensada per a tot tipus de públics.

Comparteix

Contacte

VOLS ASSOCIAR-TE A
NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o empresa comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.

RESPONSABLE TRACTAMENT: ASSOC. PROMOCIÓ NEGOCI EMPRESA MATARÓ

FINALITAT: Atendre la sol·licitud de registre de l’usuari.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interesat.

CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es.).

INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://nem.cat/politica-de-privacitat/